Jean Snyder Posted on 7:15 am

Crypto aankopen

OWNR Wallet biedt momenteel de service om 5 basismunten te kopen (BTC, BCH, LTC, ETH, DASH). Bitvavo inloggen is niet moeilijk.

Aankopen van crypto

Het bedrijf voldoet aan PCI DSS en heeft twee licenties: voor een cryptocurrency wallet-service en crypto-to-fiat-uitwisseling. Het is mogelijk om cryptocurrency te kopen met een bankkaart (Visa, MC), UnionPay, SEPA. Het verkopen van cryptocurrency via SEPA-overdracht wordt ook ondersteund. Cryptocurrency kopen iDeal is nog makkelijker.

“Onze inspanningen zijn niet alleen gericht op het toevoegen van nieuwe munten en functionaliteit, maar ook op het nalevingswerk om onze aanwezigheid wereldwijd uit te breiden”, zegt Grygory Sytenko, OWNR Wallet CEO. “Ik geloof dat OWNR op dit moment een van de weinige weinige cryptocurrency-apps is die in de meeste behoeften van een gebruiker voorziet. Ons doel is om de meest intuïtieve maar allesomvattende app te bouwen die cryptocurrency voor iedereen beschikbaar zou maken als traditioneel financieel systeem . ”

OWNR Wallet is opgevat als onderdeel van een multi-asset cryptocurrency-ecosysteem. De laatste omvat ook prepaid cryptocurrency-debetkaarten, die worden beheerd vanuit de app (binnenkort beschikbaar), een blockchain-verkenner en een eigen systeem voor cryptocurrency-uitwisseling. Zodra de basisfunctionaliteit is geïmplementeerd, gaat het team over op de speciale functies die interessant kunnen zijn voor ontwikkelaars, ondernemingen en handelaren.

OWNR Wallet is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevestigd in Estland. De mobiele app is uitgebracht in april 2018, ontworpen als een alles-in-één portemonnee voor cryptocurrency voor gebruikers met alle ervaringsniveaus. De applicatie is beschikbaar voor zowel iOS als Android, terwijl de desktop-applicatie wordt ondersteund op Windows, Mac OSX en Linux.